torsdag 7 augusti 2014

Tävling hos En liten Butik

Då ska vi se, igårkväll när jag satt och altrade min lilla burk så hittade jag en liten tävling på en sida när jag surfade runt, brukar kika lite då och då på andra bloggar för att få lite inspiration bla. Man skulle göra en distressruta och jag gjorde ett kort för att testa som jag kände mig nöjd med. Det blå jag visade innan.Det här kortet har jag gjort till tävlingen som http://enlitenbutik.blogspot.se/2014/08/augustitavlingen-ar-en-teknikutmaning.html har på sin blogg.
Jag har använt mig av ett vitt papper som jag har gjort en ruta i rosa nyanser, bubble gum, magenta och orchid, duttade med en sminksvamp för det var det jag hade hemma. Jag stämplade sen med en Magnolia stämpel så jag fick flickan på plats. Hittade ett rosa papper bland mina spillbitar och efter jag fäst min ruta så stämplade jag texten.. Blommor och blad, halvpärlor och så lilla rosetten så var den klar. Jag gillar glitter så för att fullända så fick hon lite glitter i håret.

Jag kommer troligen att göra fler distressrutor för det var väldigt kul och ev är jag lite för lätt på handen, men med övning kommer färdighet. Och att göra i andra spännande färger ser jag fram emot, bara mina färger som jag beställt kommer.

                                                                        Tjingeling

1 kommentar:

  1. Visst funkar det finfint med sminksvamp också.Vilket härligt rosa kort o kul textstämpel!
    Så roligt att du också gillar distressrutor och tack för att du deltar i En Liten Butiks utmaning.
    Glada hälsningar, Monica

    SvaraRadera